Unibatt AS er totalleverandør av batterier og ladere til industrien. Selskapet ble startet i 1992 som Unibatt Norge og har siden drevet under navnet Hoppecke Norge og Bema Industribatterier. Fra 2013 har selskapet endret eierstruktur og har i den sammenheng endret navn til Unibatt AS.

Vårt hovedkontor ligger sentralt i Oslo, hvor vi lagerfører et stort antall av batterier, ladere og tilbehør. Dette gjør oss svært fleksible på levering, og vil normalt være i stand til å løse deres batteribehov fortløpende. Dette gjør at du som kunde i større grad unngår kostar nedetid!

Vi har lang fartstid i bransjen, og samarbeider tett med våre leverandører. Vår hovedleverandør på traksjonsbatterier er Hoppecke som har produsert batteri av høy kvalitet siden 1927. Vi er stolte forhandlere av Hoppecke i Norge.

Vi har egne servicefolk og samarbeidspartnere over helene landet som tilbyr våre tjenester – Oslo og Akershus, Drammen, Kongsberg, Horten, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Arendal, Grimstad, Kristiansand, Flekkefjord, Egersund, Bryne, Sandnes, Stavanger, Haugesund, Bergen, Lillestrøm, Hamar, Lillehammer, Ålesund, Kristiansund, Molde, Trondheim og Tromsø.

Kontakt oss

Miljøhensyn

Unibatt er tilknyttet Norsk Batteriretur AS som er bransjens egen returordning. Vi jobber aktivt med å samle inn kasserte batterier. Vårt mål er 100 % resirkulering. Innhenting av skrotbatterier gjør vi kostnadsfritt.

Les mer om miljøhensyn

Service og garanti

Vi kan tilby årlig sikkerhetskontroll på batterier og ladere, dette gir deg som kunde store økonomiske og sikkerhetsmessige fordeler. Feil og mangler blir utbedret på et tidlig stadium, noe som forlenger levetiden på batteriet, samt en reduserer risikoen for farlige situasjoner som eksplosjon, brann og potensielle personskader.

Les mer om service og garanti

Produkt og kvalitets- leverandører

Vår hovedleverandør på traksjonsbatterier er Hoppecke som har produsert batteri av høy kvalitet siden 1927.
Vi er stolte forhandlere av Hoppecke i Norge.

Les om våre batterier
Les om våre ladere

Kontakt oss

Adresse:
Unibatt AS
Mekjarvik 14
4072 Randaberg

Telefon:
(+47) 41 50 93 50

Epost:
post@unibatt.no